Living

En god cykel er ikke bare til at motionere på, den er til at facilitere det gode liv med let adgang til transport, natur og vind i håret. Dette mærke er til dig som vil have en god, sikker cykel til at køre ærinder, samt til og fra skole eller job. Living søger at lave cykler til hverdagsbrug. Der skal være plads til komforten og alt det praktiske først og fremmest. Derfor kommer de fleste Livingcykler med cykelkurv eller plads til en, så du kan få dine ting med dig, når du cykler. Her på siden finder du vores store udbud af Livingcykler og ofte også et godt tilbud eller to. Her kan du få en stilet hverdagscykel til små penge.

Living

Living er en del af C. Reinhardt Bikes. C.Reinhardt er et familieejet firma der har eksisteret i mere end 90 år. Firmaet importerer cykler, motorcykler og scootere. Firmaets mål er at levere cykler til det danske marked således at danskerne kan få det bedste af det bedste. Deres mærker inkluderer Raam, Cultima, Living og E-fly. Living laver både cykler til børn og voksne, dog primært til piger og damer. Deres damecykler er i den klassiske "bedstemorstil" med et bredt stel og et højt styr, så man kan sidde opret på dem. Deres pigecykler er af samme opbygning, men mindre. Disse er ligeledes lavet til så man sidder med rank ryg og kan opleve landskabet imens det sejler forbi.


En cykel fra Living er lavet til hverdagens udfordringer og muligheder
Serien af cykler med mærket Living er alle i retrostil. Dette giver cyklerne et hyggeligt hjemligt præg og understeger deres funktion. Cyklerne er til den daglige tur frem og tilbage fra job eller skole, men også til længere ture med familien. De er fantastiske til at køre en tur på stranden og er stadig komfortable at køre på, selv over kortere afstande på sand og grus. De er lavet til at køre ture hvor man får set landet, oplevet solnedgangen og nydt den frie natur. De robuste stel kan sagtens klare den danske natur, også når det regner eller sner.