Filtre
Brands
Herre kategori
Pris:
Stelstørrelse
Gear
Årgang
Produktkode

Klassiske herrecykler
Hvis du har brug for en klassisk herrecykel i god kvalitet, så er du havnet det rette sted. Vi har et stort udvalg af pæne og robuste klassiske herrecykler, og du kan se vores store udvalg herunder.

En god klassisk herrecykel er stadig foretrukket af rigtigt mange mennesker. En klassisk herrecykel kan anvendes af mænd i alle aldre, og et særligt kendetegn ved cyklen er, at man kan sidde ret op i en oprejst stilling, hvor man har et godt overblik og kan slappe af i skuldre og nakke. Det er en cykel, som er meget anvendelig til rolige, hyggelige cykelture, hvor man kan slappe af og kigge på naturen og sine omgivelser.

 

 

Kildemoes City 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 5.399 DKK pr. enhed
Everton Soul Classic 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 4.699 DKK pr. enhed
Everton City Combi minicykel 3 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 3.899 DKK pr. enhed
Norden Herman 3 gear Indvendige gear Stål stel
Vores pris 5.899 DKK pr. enhed
Raleigh Tourist De Luxe 3 gear Indvendige gear Stål stel
Vores pris 6.299 DKK pr. enhed
Kildemoes City 7 gear Dynamo Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 6.299 DKK pr. enhed
Kildemoes City Qharma 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 6.999 DKK pr. enhed
Kildemoes Qharma 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 5.999 DKK pr. enhed
Raleigh Tourist De Luxe 7 gear Indvendige gear Stål stel
Vores pris 6.699 DKK pr. enhed
Norden Herman 7 gear Indvendige gear Stål stel
Vores pris 6.399 DKK pr. enhed
Norden Carl 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Vores pris 5.499 DKK pr. enhed
Resultater 1 - 11 ud af 11

Klassiske herrecykler

En klassisk herrecykel har ofte en stor og blød saddel, og nogle gode, store og robuste hjul. Cyklen har en lukket kædeskærm, og den leveres helt klar til brug. Der er også lås, lys og bagagebærer på de klassiske herrecykler. Cyklen har derfor generelt en god komfort, hvilket er med til at gøre cyklen populær og meget brugt.

Vores klassiske herrecykler kan tilpasses, så den passer til både unge og gamle, og alderen er derfor ingen hindring for at bruge cyklen. 

Hos Jupiter Cykler har vi et stort udvalg af klassiske herrecykler i mange forskellige modeller og i alle prisklasser. Hos os kan du finde en klassisk herrecykel i både høj kvalitet i den dyre ende, og vi har også mange gode klassiske herrecykler i den lavere prisklasse. 

Du er meget velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og få hjælp til at finde en ny klassisk herrecykel. Vi tager os altid gerne tid til at rådføre dig om vores forskellige udvalg, så du kan finde en cykel, der lever op til de ønsker, krav og behov, du måtte have. Vi kan fortælle dig om egenskaberne ved vores forskellige klassiske herrecykler, og vores medarbejdere har en god viden inden for området, der hjælper til at gøre dit køb helt rigtigt.