Filtre
Brands
Stelstørrelse
Gear
Hjelmstørrelse
Tøjstørrelse
Skostørrelse
Produktkode

Cykellygter
Ejer du en cykel? Så bør du også eje et sæt cykellygter. I Danmark skal man nemlig ifølge loven køre med lys på cyklen fra solnedgang til solopgang. Vejret har også betydning for, hvornår man skal tænde sine cykellygter – i dårligt vejr opstår behovet for lys på cyklen ofte tidligt. Cykellygters primære funktion er ikke at undgå bøder, men derimod at gøre dig synlig for dine medtrafikanter. Cykellygter er yderst vigtige for din egen sikkerhed, uanset om du cykler på en mørk landevej om aftenen eller en travl cykelsti i de tidlige morgentimer.

 

Reelight SL220 Stål stel
Vores pris 420 DKK pr. enhed
Vores pris 179 DKK pr. enhed
Vores pris 139 DKK pr. enhed
Reelight sl120 Stål stel
Vores pris 360 DKK pr. enhed
Vores pris 150 DKK pr. enhed
Vores pris 150 DKK pr. enhed
Smart Lygte Stål stel
Vores pris 199 DKK pr. enhed
Tec forlygte Stål stel
Vores pris 59 DKK pr. enhed
Tec Baglygte Stål stel
Vores pris 59 DKK pr. enhed
Vores pris 199 DKK pr. enhed
Reelight sl100 Indvendige gear Stål stel
Vores pris 270 DKK pr. enhed
Resultater 1 - 11 ud af 11

Træt af dårlige cykellygter?

At have cykellygter, der ikke virker, er irriterende. Ikke nok med at man risikerer at få en bøde for at cykle uden lys på cyklen, så risikerer man også at udsætte sig selv og andre for fare. Derfor skal cykellygter virke, når behovet for at lyse op i mørket opstår.

Ifølge loven skal en almindelig cykel være udstyret med to cykellygter; én forlygte og én baglygte. Lygterne skal være synlige på mindst 300 meters afstand, og de skal desuden være indstillet således, at de ikke blænder andre i trafikken.

Hos Jupiter cykler forhandler vi en række forskellige cykellygter, så du som kunde kan få lige netop den type cykellygter, som du har behov for. Vi sælger blandt andet magnetlygterLED-lygter og TEC diode lygter. Nogle af vores typer af cykellygter kræver ingen udstyr for montering, og andre er perfekte til montering på cykelkurve. Derudover får du hos Jupiter Cykler mulighed for enten at købe en cykellygte af en type, som er fastmonteret eller en type, hvor der er mulighed for at tage lygten af efter behov.

Køb dine næste cykellygter hos Jupiter Cykler

Med cykellygter fra Jupiter cykler er du sikret smarte og holdbare cykellygter af høj kvalitet. Du har mulighed for at købe alt fra et sæt af cykellygter til individuelle for- og baglygter.

Køb dine cykellygter hos Jupiter Cykler og gør dig synlig i trafikken!